top of page

FJALOR EKOLOGJIK  /  T

A B C D E F G I K L M N O P R S T U V W

Termovalorizues
Shiko furrat e djegies

 

Thatesira
Thatesira eshte mungesa u ujit per nje kohe te gjate per shkak te reshjeve atmosferike te pamjaftueshme.
Eshte nje aspekt shqetesues i ketyre ndryshimeve klimatike si pasoje e veprimtarise njerezore dhe te ndotjes se prodhuar.

 

Turizem ekombeshtetes ose i pergjegjshem
Turizmi ekombeshtetes eshte nje praktik e mire, qe hyn ne mbeshtetjen ambientale, dhe qe ka per prioritet nje kujdes te veçante per raportin mes turisteve e ambientit qe i mirepret ne shenje te harmonise e te respektit mes njeriut e natyres.

 

Tutel ambientale
Me tutel ambientale nenkuptohen ne pergjithesi te gjitha aksionet e sipermarra, ne nivel qeveritar, prodhues e social, per te garantuar respektin per ambientin qe na rrethon dhe ruajtjen e burimeve natyrore.

 

Sheno nje term te ri
Nuk po gjen nje term qe sipas teje duhet te ndodhet ne kete faqe, dergo nje mail me termin e ri e me pershkrimin e tij, nese do te jete i sakte do ta publikojme per te gjithe.

bottom of page