FJALOR EKOLOGJIK  /  R

A B C D E F G I K L M N O P R S T U V W

Riciklimi
Riciklimi eshte proçesi i riperpunimit te mbeturinave. Nder materialet e riciklueshme jane letra, qelqi, hekuri, plastike. Nje proçes riciklimi i realizuar mire eshte i shoqeruar me grumbullimin e diferencuar te mbeturinave ne kontenitoret perkates: letra, qelqi, plastika dhe mbetjet e njoma qe jane ato ushqimore.

 

Riperdorimi
Riperdorimi

 

Reduktimi
Reduktimi

 

Sheno nje term te ri
Nuk po gjen nje term qe sipas teje duhet te ndodhet ne kete faqe, dergo nje mail me termin e ri e me pershkrimin e tij, nese do te jete i sakte do ta publikojme per te gjithe.

NA TELEFONOMI

+39 348.6723.661

NA SHKRUANI NJE EMAIL
REZERVONI NJE TAKIM

Mon - Fri: 7am - 10pm

NE KEMI MBI 20 VJET PERVOJE
MEG ALBANIA
ZYREN TONE
  • Twitter Social Icon

Meg Albania 2021 |  Credits:  Meg Srl Verona Italia  |  Educambiente.Tv