FJALOR EKOLOGJIK  /  C

A B C D E F G I K L M N O P R S T U V W

Car Pooling
Car pooling (nga angl.automjet  ne grup) eshte nje menyre trasporti qe konsiston ne ndarjen mes nje grup njerezish, automjeteve private. Objektivi i saj  eshte  reduktimi i kostos se transportit dhe i ndotjes.
Nje nga fushat e veprimtarise se mundshme eshte levizshmeria me mbeshtetje: nje a me shume persona vene ne dispozicion automjetin personal, kurse te tjeret japin nje kontribut ekonomik per te mbuluar nje pjese te shpenzimeve te perballuara nga pronaret e mjetit te perdorur.

 

Car Sharing
Car sharing eshte nje servis qe ben te mundur perdorimin e nje automjeti me prenotim, duke e terhequr dhe dorezuar ne nje vend te caktuar e mundesisht afer& vendbanimit, dhe duke paguar vetem perdorimin efektiv te tij.
Ky servis ben pjese ne politiken levizshmeria me mbeshtetje per te favorizuar kalimin nga pronesia e automjetit ne perdorimin e tij, ne menyre qe te lejoj te heqesh dore nga automjeti privat, por jo nga domosdoshmeria e levizhmerise.

 

Sheno nje term te ri
Nuk po gjen nje term qe sipas teje duhet te ndodhet ne kete faqe, na dergo nje mail, me termin e ri e pershkrimin e tij, nese do te jete i sakte do ta publikojme per te gjithe.

NA TELEFONOMI

+39 348.6723.661

NA SHKRUANI NJE EMAIL
REZERVONI NJE TAKIM

Mon - Fri: 7am - 10pm

NE KEMI MBI 20 VJET PERVOJE
MEG ALBANIA
ZYREN TONE
  • Twitter Social Icon

Meg Albania 2021 |  Credits:  Meg Srl Verona Italia  |  Educambiente.Tv