ENERGJIA GJEOTERMIKE

Energjia gjeotermike eshte nje forme e energjise se rinovueshme qe gjenerohet nga burime gjeologjike te nxehta.
Nxehtesia e Tokes eshte energji natyrale qe ka origjinen qe nga krijimi i njeriut.

 

Ne disa zona te "nxehta", energjia rekuperohet shume thjesht permes ciklit gjeotermik, dmth duke percjell avujt me prejardhje nga burime uji te nenshtresave drejt turbinave te pershtatshme per prodhimin e energjise elektrike, e duke riperdoruar avujt e ujit pshm, per ngrohjen dhe koltivimin ne sera.

NA TELEFONOMI

+39 348.6723.661

NA SHKRUANI NJE EMAIL
REZERVONI NJE TAKIM

Mon - Fri: 7am - 10pm

NE KEMI MBI 20 VJET PERVOJE
MEG ALBANIA
ZYREN TONE
  • Twitter Social Icon

Meg Albania 2021 |  Credits:  Meg Srl Verona Italia  |  Educambiente.Tv