top of page

COOKIE POLICY

Cookies janë skedarë të vegjël që ruhen në pajisjen tuaj dhe që ruajnë parametrat dhe të dhënat specifike për shkëmbim me sistemin tonë përmes shfletuesit tuaj. Ekzistojnë 2 lloje të cookie-ve: të ashtuquajturat biskota të sesionit, të cilat fshihen sapo të mbyllni shfletuesin tuaj dhe cookies të përkohshëm / të përhershëm, të cilat ruhen në pajisjen tuaj për një kohë të gjatë ose të përhershme. Ky kursim na lejon të krijojmë faqet tona dhe ofertat tona sipas nevojave tuaja dhe e lehtëson përdorimin e faqes.
Tabela e mëposhtme ilustron biskotat teknike të përdorura:


• cookies të përdorura nga Google Analytics për të identifikuar vizitorë unike;
• cookies përdorur nga Google Analytics për të identifikuar një sesion dhe për të gjetur origjinën e një vizitor;
• cookies të përdorura nga Google Analytics për të ruajtur aktivitetet e përdoruesit në faqet e vizituara;
• cookies përdorur nga Google AdWords për të matur të dhënat që lidhen me një fushatë.

Në cookies që përdorim, të dhënat personale nuk ruhen. Prandaj cookies nuk i atribuohen një personi të caktuar dhe prandaj nuk i atribuohen. Në asnjë moment nuk do të jetë e mundur të gjurmoni të dhënat tuaja personale dhe në asnjë moment nuk do të përpiqeni ta bëni këtë.
Në shfletuesin tuaj ju mund të vendosni të pranoni ruajtjen e cookies vetëm sipas kërkesës. Nëse keni ndërmend të pranoni cookies e Meg srl, por jo cookies e kompanive tona të shërbimit dhe partnerëve tanë, në shfletuesin tuaj ju mund të zgjidhni vendosjen "cookie bllok të palëve të treta".
Normalisht në menunë e shfletuesit tuaj të internetit, në seksionin e mbështetjes, mund të shihni se si të refuzoni cookies të reja dhe të çaktivizoni cookies ekzistuese. Në rastin e kompjuterave të përbashkët të vendosur në mënyrë të tillë që të pranojnë cookies dhe flash cookies, ne ju këshillojmë që të shkëputeni plotësisht plotësisht pas përdorimit.
Për informacione dhe mbështetje të mëtejshme ju gjithashtu mund të vizitoni faqen e ndihmës specifike të shfletuesit të internetit që po përdorni:

• Internet Explorer
• Firefox
• Safari
• Chrome

Ju kujtojmë se, në bazë të nenit 7 të dekretit legjislativ 30 qershor 2003, nr. 196, ka të drejtë të kërkojë në çdo kohë për ata që përdorin këto zgjidhje anulimin e informacionit të mbledhur përmes cookies.

bottom of page