Mjedis.TV Njohuri, Respekto, Riciklim

Edukim ambiental. Respekt per natyren. Riciklimi nje interes per te gjithe.

SHERBIMET TONA

Sherbimet qe i ofrojme klienteve tane.

RICIKLIMI

Riperpunimi i mbeturinave. Sa i rendesishem dhe efikas eshte.

IMPIANTI I SELEKSIONIMIT

Perse sherben impianti i seleksionimit dhe si funksionon. Cila eshte teknologjia e perdorur, si behet i mundur realizimi i tij.

EKO FJALORA   B   C   D   E   F   G   H

I   J   K   L   M   N   O   P

Q   R   S   T   U   V   Z  W

DIFERENCIMI I MBETURINAVE

Mbeturinat mund ti ndajme sipas materialit te tyre. Zbulo cilat jane materialet qe riciklohen

     


KESHILLA EKOLOGJIKE

Klikoni per te lexuar keshillat ekologjike qe ju ofrojme.

NEWS